Mullos-verkkokaupan toiminta päättyy

Läänin kuljetus on päättänyt panostaan henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja keskittää kaiken myynnin asiakaspalvelu- ja myyntitiimille. Mullos-verkkokauppa toimintoineen ja sen kautta tehtävät tilaukset ovat loppuneet.

Petri Ahola on nimitetty Läänin Kuljetuksen myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 2.4.2024 alkaen

Insinööri Petri Aholalla on pitkä kokemus infra-alalta alkaen kiviainesrekan kuljettamisesta ja valtatieurakan työnjohtajatehtävistä aina asfalttiliiketoiminnan maajohtajaan saakka.

Ennen Läänin Kuljetukseen siirtymistä hän on toiminut Asfalttikalliolla johtajana, hoitaen NCC asfalttikaupan fuusion. Tätä ennen hän on toiminut NCC Industry Oy:n maajohtajana vastuullaan koko Suomen asfalttiliiketoiminta.

Petristä toimii suorana esihenkilönä kaikelle myynnille ja kuljetustoiminnoille. Ihmiskeskeisenä johtajana hän haluaa ensi töikseen tutustua organisaatioon ja asiakkaisiin.

Petrin työpiste sijaitsee Vantaalla, mutta hän tulee olemaan läsnä aktiivisesti kaikissa toimipisteissämme.

Hänen toimintatapaansa kuvaa, että ensin sovitaan yhdessä mitä tehdään – ja sen jälkeen tehdään, mitä on sovittu. Valmentavan ja tukevan johtamistyylinsä mukaisesti hän kyselee paljon ja on kiinnostunut sekä ihmisistä että tilanteista.

Läänin Kuljetuksen johtoryhmä saa Petristä joukkoonsa optimistisen visionäärin, joka vahvistaa johdon kaupallista näkemystä, kriittistä ajattelua ja kasvun asennetta.

Kiviainesjohtaja Mikko Koskinen vastaa yhtiön kaikilla alueilla tuotannosta ja tuotannon operatiivisesta johtamisesta.

Talousjohtaja Carina Niemi vastaa yhtiön talousjohdosta sekä talous- ja laskutustiimin tehokkaasta työstä. Carina toimii Turun yksikön arjen päällikkönä.

Yhteystiedot 2.4.2024 alkaen

Petri Ahola
myyntijohtaja
040 525 5616
petri.ahola@laaninkuljetus.fi

Lisätietoja antaa

Anssi Teva
toimitusjohtaja
040 758 2446
anssi.teva@laaninkuljetus.fi