Mullos-verkkokaupan toiminta päättyy

Läänin kuljetus on päättänyt panostaan henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja keskittää kaiken myynnin asiakaspalvelu- ja myyntitiimille. Mullos-verkkokauppa toimintoineen ja sen kautta tehtävät tilaukset ovat loppuneet.

Polttoainelisä Läänin Kuljetus Oy:n kuljetuksiin

Haluamme toimia vastuullisesti ja pyrkiä pitämään liiketoimintamme laadukkaalla tasolla. Näin voimme suoriutua yhteiskunnan asettamista velvoitteista, saada hyvää työvoimaa sekä kehittää ja uusia kalustoamme ympäristöystävällisemmäksi.

Varmistamalla turvallisen, toimivan kuljetusverkoston toimintakyvyn, voimme tarjota teille asiakkaanamme erinomaiset kuljetuspalvelut myös tulevaisuudessa.

Polttoaineen hinnan noususta johtuen joudumme ottamaan käyttöön polttoainelisän kulujen kattamiseksi 1.4.2024 alkaen

Yleinen polttoainelisä seuraa tukkurien hinta per 1.1.2023 indeksiä ja sitä tarkastellaan kuukausitasolla.

Polttoainelisa.fi -palvelu määrittää kuukauden keskihinnan ja määrittää tällä perusteella lasketun yleisen polttoainelisän, joka on voimassa seuraavan kuukauden 1. päivän jälkeen avattaville tilauksille.

Voimassa oleva polttoainelisä on tarkistettavissa osoitteesta www.laaninkuljetus.fi tai ilmoittamalla meille sähköpostiosoitteen saat kuukauden ensimmäisenä päivänä automaattisen ilmoituksen voimassaolevasta polttoainelisästä.

Tämä muutos turvaa teitä ja meitä toiminnan jatkuvuuden kannalta haastavina aikoina, ja meillä on mekanismi, joka muuttaa hintoja nopeassa polttoaine- ja muiden kustannusten nousussa, kuten myös laskuissa.

Tarvittaessa saatte lisätietoja myynnin yhteyshenkilöltänne tai allekirjoittaneelta.

Anssi Teva
toimitusjohtaja